getfeel ukr!

Палац неймовірний - то в"язня звичайна,
І дім без любові - катівня найгірша....
Коли не закохане серце до болі,
І руки керують корабль без любові,
То вітер найслабший - для нього останній...
Юнак, що зроста він залишиться хилим,
Якщо для одної не втративши спокій
Коханій до ніг не складе всього миру,
Їй дім не наповнить своєю любов"ю!!!
1.2.2005         20.05


Рецензии