Тобi потрiбен клаптик неба

Тобі потрібен клаптик неба,
Від сонця – теплий промінець,
Трава, повітря – все це треба,
Та більш за все – тепло сердець.

А ще точніше – одне серце,
Таке гаряче і палке.
Колись воно тобі озветься…
Та зараз же воно сумне!

Воно сумує за тобою,
І сильно б’ється у груді,
І квітне кожною весною,
Воно належить вже тобі!

Але ти знаєш: ніжні квіти,
Потрібен лагідний підхід,
Як будеш ти його любити,
Воно не скине дивний цвіт.

Якщо ти серце це почуєш…
Ось! Зараз! Тут воно іде!..
Якщо до себе приголубиш,
Не буде вже воно сумне.

Воно всміхнеться лиш до тебе,
Побач же блиск в його очах!
Усе, що в мить сказати треба,
Сказати можна в трьох словах.

І відповідь таку ж почуєш,
Лише ніжнішим голоском,
Життя спочатку намалюєш,
Де буде місце вам обом.

І підете удвох із нею, -
Володарі палких сердець,
Будеш її, вона – твоєю…
Будь щаслив – хоче так Творець               


Рецензии
Откровенно как звучит, просто, незатейливо, но за нервные струнки тяпает здорово)Вообще, на украинском языке у вас выходит гораздо проникновеннее. Не в смысле, что на русском хуже) Господи, ну не могу выразиться почему, но - проникновеннее и всё)

Эсмеральдинка   17.02.2009 03:19     Заявить о нарушении
а мне на украинском проще. более гибкий язык, я его чувствую лучше

Вредный   17.02.2009 12:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.