Вони на вид лиш...

Вони на вид лиш такі сильні,
Насправді - ніжні і ламкі.
Ти подивись на неї пильно,
А потім міцно обійми.

Прислухайся до свого серця,
Воно розкаже тобі щось,
Якщо кохання в ньом озветься -
Не думай, а роби вже щось!

Ти подивись у очі милій,
Рукою лагідно торкнись,
І вже ніякі в світі сили
Вам не завадять. Знай, колись

Ти промайнеш роки думками,
Згадаєш з посмішкой ту мить,
Ти будеш мріяти так само,
Якщо її будеш любить.

Ти будеш мріять непрестанно,
Ти будеш прагнути життя,
І уяви, як тільки гарно,
Як поруч буде лиш вона...

       *   *   *
Вони на вид лиш такі сильні,
Насправді - ніжні і ламкі...
Та все ж ти прикладай зусилля,
Щоб свою милу зберегти




Рецензии