Вони горять

Вони горять? Так.
Вони палають?! Так!
У них іскринка? Так.
У них вогонь?! Так!
В них одночасно сонце й місяць,
В них неба і озер блакить,
Вони і серце й душу тішать,
Не страшно розум в них втопить.
Вони бездонні? Ну а як же!
Вони чарівні? Подивись!
Вони прекрасні, диво справжнє,
Як на Христа на них молись.
В них свіжість лісу весняного,
Що в людях виклика життя,
В них радість сонечка живого,
Що влітку й взимку зігріва.
Вони хвилюються, як море,
Бушують, наче океан,
В них бачу нескінченне поле,
Вони живі, це не обман.
В них обрій тягнеться тендітно,
Веселка кольором живе,
І хмарка ледь-ледь-ледь помітно
По небу їхньому пливе.
Вони сміються і сумують,
І є в них диво, радість, страх,
Вони ось тут, вони цілують,
Вони в житті моїм і снах.


Рецензии