Fight For Tiny Land

Draw your swords, release your arrows
Now we're gonna fight
Don't be afraid, don't cry, my fellow
'cause we shall win tonight!

It's not a battle for your king
It's not a battle for your lord
Don't be frightened, spread your wings
It is a fight for our Tiny World

Don't submit to stupid rules
Be yourself, don't be a slave
Rise your head, you're not a fool
Prepare your blade and fight like a brave!

And please don't ask forgiveness
From me. You're not to blame!
Remember that we fight for Tiny Princess
Remember that we fight for Tiny Land!


Рецензии
Извини, тебе сейчас не понравится то, как я выражусь, но - Клёво! :)
Продолжай в том же духе и с тем же боевым настроем! :)
Всего тебе самого хорошего,
Улыбнись!

Леди Дождя   27.01.2005 00:38     Заявить о нарушении