Весенняя меланхолия на украинском
Пташина щастя злетіла догори
І я не знаю куди, коли, чому іти?
Меланхолія мене вітає навесні
Навіщо в небі літають птахи-солов’ї
Навіщо зорі засяли жваво уночі
Таємні сили мене гукають в дальню даль
Я проганяю від себе геть печаль
Весна 1998
Свидетельство о публикации №105012601005