Святковсть в серц народилась укр

Святковість в серці народилась
Та світлість спокою в душі
Що світ підняла і спинилась
Немов би кажучи куди ?
Куди покласти ... у кишеню
Чи може в пам’яті закрить
А може викинути сміло
Або для всіх його відкрить
І все ж я хочу щоб величність
Величність спокою в душі
Відкрилась всім хто прагне звісно
І всім хто ходить  у  пітьмі.


Рецензии