Рызьмы-52
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Bill, be Frank
Warshaw(ski) = Waugh + Shaw
Голландка – Dutchess
Cherrity – charity
Cantatrice chauve – shaved
Neuter Dame
Vinegar – Вы негр?
Privatize – opp. of publicize
Private eyes
Сторонники Осло – ослы
Sans-culottes – sans-Colette
Fouton – celui qui fait la foutre
Recount (votes) – raconteurs
Matzarella – Маца
In-continent – Pacific
Specific (Pacific) rim
Deux moiselles d’Avignon
American Association of (re)Tired People
Сeкундант – someone who takes seconds
Councilor at large – catch him
Boers – boergeois
Pre-served
Свидетельство о публикации №105012101780