ДЕ ТИ?
Зірки льодяні далеко - де інші світи.
А у мене в серці радість, щастя і тепло,
І душа моя гаряча, бо у ній любов.
Лину думкою до тебе, любий, а де ти?
За любов мою гарячу ти мене прости.
Світ наповнений тобою просто до краю,
Зорі, сонце, квіти, небо - я усе люблю!
Я завжди цей світ безкраїй буду любити,
Лиш за те, що десь у ньому, любий, живеш ти!
червень, 2003
Свидетельство о публикации №105012000955