Нiзащо люблю

Я просто нізащо тебе люблю -
І хай життя закінчиться на цьому!
Про тебе в синє небо я молю,
Хай навіть сонце не горить на ньому!

Заради тебе можу все зробити:
Життя змінити на яву і в сні!
Я зрозуміла, що тебе любити -
Це щастя, яке випало мені!

Я геть не чую, що пліткують люди,
Чи сонце, а чи дощ над головою,
Мені всерівно все й усі повсюди,
Бо я живу лише одним тобою!

Я просто нізащо тебе люблю,
І я віддам життя своє за тебе!
Хай Всесвіт щезне навіть - я люблю,
Ніхто не зможе вирвати це з мене!


Рецензии