Мамi

Буває так, що у нiчному маревi,
Чи у туманнiм безпросвiтнiм варевi
Не видно неба. Зорянi гiрлянди,
Хтось виключає i, неначе, в мандри
Вiдходять ангели i зорi забирають.
А чи повернуться – не кажуть, чи не знають

Та двi зорi, недивлячись на непогоду,
Чи на життєвi перепони та незгоди
Завжди горять, як в океанi фарос.
Як подих вiтру, що тримає парус
В човнi мого буремного життя...
То – твої очi, матiнко моя!


Рецензии
Які ж то мають бути очі щоб їм присвятити такі рядки.?

Орехова Галина   18.09.2010 17:29     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.