Рызьмы-50
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Man-date – person-date
Светофор: Le Rouge et le Vert, Le Rouge et Le Jaune
Tajj Mahal – ты же махал
Demi Moor – half-ripe
…солдата – sold data
рубленый – стоющий рубль
teriyaki – people who lose everything
Pigs/Figlets/Biglets
Vidal Sassoon – Видал, сосун?
Fastidious – fast and tedious/hideous
Marrons glacеs – glazed morons
Rushdie al Harun
Marriage blanc – no fucking
Fetal tissue
Nu (new) menu
Argentinian dogo – waiting for godo/dogo
Snot – vernoie
Arsonist – ars + onanist
Joie de livre/ivre
Ivrit – from ivre
La deesse de l’ivresse under duress
Свидетельство о публикации №105011500099