Нехай скiнчилось лiто...
Вже пожовтіла трава,
У моєму серці горить світло,
А це означає, що я не одна.
Це означає, що в мене
Є надія і віра, любов,
І ти, як сонце зустрінеш
Своїм яскравим золотом мене знов.
Як колись мене поцілуєш,
За руку мене ти візьмеш,
Я знаю, що почуття ти цінуєш,
І за них ти навіть помреш.
Тільки тебе не дозволю
Без мене кудись забирать,
У цьоми мирі нас тільки двоє,
І ми можем хоч зірку з неба дістать.
*** Осінь, 2004р.
Свидетельство о публикации №105011300023
я написала. что это прекрасно.....
спасибо
Андриана 13.01.2005 21:47 Заявить о нарушении
Правда, к сожалению, я не знаю чешского... -(
Юлия Улис 13.01.2005 22:15 Заявить о нарушении