вирш про кохання

Полягало моє жито,
Що підійме зерна повні?
Де кохання було вбите
Народились хмари чорні.

Чорні хмари небо вкрили,
Загубились в хмарах зорі.
Та якби я мала крила
Вкоротила б хмарам долі!

Хай жага ламає скроні,
В серце пазурі встромляє -
Може чимось хмари й повні,
Але в них дощу не має.


Рецензии