Пусть

Руки исписаны
Венами-рунами
В луже-копытце
Сохнет слеза
Детская, сладкая
Спать не влекло
Запахи крови -
Осень влечёт
Мысли порожними
Метить Восток
Стаями птичьими
Горло чеканило
Крики зарницы
Лебедем белым
Та не присниться
Пусть...


Пегими были
Знали всё, ведали
Сварга над нами
Радугой выгнулась
Лопнула жилами
Гордой струной...
Пусть...
Пусть...


Рецензии