гигантски -клитор

текст начинаетса r текст пройдет

отдел пародии и апфо-ризми вот
о-ризми ай
ти так дерзай дергай о

пардон еще почакай-

още малко два
три дена ... и...

еще почакай ти

гигантски клитор изтъкал мечтите


а някякъв ден се навъди-и някаква нощ се натъми
и още струя настояще но тангенс какво е-тангента
и функция що е и-как на клавикорд а не н гитарру


Рецензии