госпожице пагода

издали са ми книга в рйазан дано я получа

до
госпожица погодда-
тук

дадох им адреса на рафаела но тя тутакси ми саопщи че я саржи от ключена...
не
тутакси а
тукущ о

даржи а не саржи печ ат на грешка помежде другото кой
е в лисаб онн-

так пр лис бауна


Рецензии