Рызьмы-48
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Missouri (misery) loves company – the hospitable state
Kristo – a wrap artist
Old Popov – (proto)Popov
Spik (speak) like a spik
I spigg like a Spik
From Stalin to Stallone, from Lenin to Lennon
Forty-sicond St.
St. Pat drove the serpents from Ireland
Tai ping rebellion
Gayographer – jewographer
Вруны – рвуны
“cuticle” cute
anus mirabilis
Красивая – крысивая
Hommelet – a small man
The age of enceinte (of consent)
Coquetry leads to cuckoldry
Up your alley
Up your valley
Stak(h)anovite (from “стакан” – a glass maker
The Быт (beet) generation poets
Napkin – dime for a nap
Свидетельство о публикации №105010601370