Синьо-жовта ностальгiя
з почутого по радіо Ера у третю виборчу ніч
Ми внизу. Життя прекрасне.
Сонце світить. Угорі
Відлітають у пропасне
Біло-чорні журавлі.
Синьо-жовта ностальгія,
Два невмиваних рядки:
Ще не вмерла Україна,
Животіє залюбки.
Свидетельство о публикации №105010500638
Макс-Железный 22.12.2015 06:16 Заявить о нарушении