В серцi слiд

Тиха річечка...
               чорна нічечка...
В небі зіронька, як слід
                в моєму серці...
Крила ластiвчинi...
Пісня солов’їна...
Хвилі – очі сині – слід
В моєму серці,
Слiд.

Сива горлиця...
                місяць горнеться
Ближче, де струна бринить
                в моєму серці...
Скрипка зігріває...
Сріблом виграває...
Зіронька сховає слід
В моєму серці,
Слід.


Я світанками,
                вишиванками
Зачарую світ, як слід
                в моєму серці...
В’ється стрічечка,
Синя річечка...
Чуєш чари – то є слід
В твоєму серці
Слід...


Рецензии