Вони одягнутi в твоi грунти

Тепер твiй подих буде залишатися з мерцями,
Вони одягнутi в твоi грунти
I переважна бiльшiсть більше не панує
Не тягне жил з червоноi землi

Лореттi знав, що все колись скiнчиться
Вiн вiдступив i не плекав дурних надiй
I ти не божеволiй, пiдкорися –
Вiдкритою для тебе низка нових хвиль...


Рецензии