За рiдну ковбасу. Номер 4, лютий, 2002 р
Скільки сало не шинкуй - капусти не вийде!
Куди сало, туди й дим!
Сало зайвим не буває!
Зустрічаємо по кишені, проводжаємо по ковбасі.
Чим би дітятко не тішилося, тільки б не ковбасою.
Скільки вовка салом не годуй, а у слона товстіший... (хобот).
Чим товща в кума ковбаса, тим у куми міцніше водка!
Пиво веде до розуму!
Краще їсти сало, чим лизун лизати, краще пити пиво, чим слину ковтати!
Prokinsia! Chuesh?
Свидетельство о публикации №104123100434