мертвим, живим, ненародженим землякам мом

Сонце зійде серед ночі,
Виїсть ваші очі.
Я не знаю, чого хочу, -
Нічого не хочу.

Я не знаю, кого люблю, -
Нікого не люблю.
Спати важко, та плекаю
Дрімоту, голублю.

Щоб не знали ви нещастя
Та фігні такої –
Щоб минули всі напасті,
Щоб не „сторч та в воду”, -

Шануйтеся, панство-браття,
Не живіть злиденно, -
І тоді, повірте тьотці,
Все буде ох.....но.


Рецензии