Смарагдна смоль лсв

Смарагдна смоль лісів,
І вичурно-бентежно,
Кохаючись в відлунні,
Дзеркальної пітьми,
Сплітає сон долину,
Знімає обережно,
Вбрання твоїх очей –
Імпресію сумну.
А я вдихаю вечір,
Сп’янілими мізками,
І суне на пологи,
Розчулена Земля
Тебе я розцілую,
Народжену думками,
І розплескаю фарби,
Невичерпного дня.


Рецензии