Judge me

Why……why…..why did you ask me to say…why…
Why…why did I answered the same…why…why….never hold me again…
Why…why…why does the pain still remain…?

I ask for one more sleepless night …
I’m not a child…there’s a woman hides inside…
I’m not another one to stay alive…without feeling…
Just one more time I need to cry…screaming…

Why…why….why did they tell me how…
…how should I live…should I play…oh, why…
This is my movie…my simple game…..why…why…whyyyy???!

I just ask…you…to leave me here…
Among somebody’s thoughts…feel elevation near…
I wanna scream in fever…I wanna lead plain living….
I wanna savage screaming…and simply keep my feeling…

Can I have it? Oh..can I ask you..can I beg…God…
Can I get it…can I beg it…can I dare to ask…you dear God…
I can’t raise my eyes…I’m whispering the words of prayer…
Kneeling…I’m shouting in my heart the words of holy prayer…
 
Becoming deaf…..mmmmmm…..blaming myself…

Hey…..hey….hey…hey…hey…why?
Why….why…why…did you ask me to say…why…
Why…why did I answered the same…why…why….never hold me again…
Why…why…why does the pain still remain…

Hmm….still remains…burning rules of my game…
…..hmmm…heating my pungent pain…
…unbearable play…..hmmm…

Why…why….why did they tell me how…
…how should I live…should I play…oh, why…
This is my theatre…my simple play…..why…why…whyyyy???!

Who can stand such a pain….why….why…..and no answer….hhhee---eeeyy……




P.S. don’t judge it too strict…


Рецензии
Хороший стих. Более того, он смог бы стать великолепной песней, если за него возмутся нужные люди. Как ты смотришь на такую перспективу?

Андрей И   04.07.2005 15:33     Заявить о нарушении
спасибо, это и есть песня =)
вообще я песни пишу..стихи редко получались..теперь уже вообще не получаются...только песни =)

Vj

Thunder   06.07.2005 17:59   Заявить о нарушении
Да, я понял.
Но, к сожалению, ее не крутят по радио и не поют в залах) – я это имел ввиду.
Как ты отнесешься к тому, если выступишь в амплуа автора текста песни в исполнении эстрадного исполнителя или группы?

Андрей И   06.07.2005 21:57   Заявить о нарушении
привет,
да не крутят
амплуа интерессное конечно...я так понимаю группа или исполнитель только начинают свою деятельность?
а почему у тебя...пустая страничка? =)

Vj

Thunder   09.07.2005 14:45   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.