Очiкування весни
“Океан Ельзи”
Шукайте за вікном весну,
Знаходьте у душі довіру…
Кохання – знову не до сну,
Повстання – знову сон зневіри…
Безвинний сніг чужих вкраїн,
Безумство сонця та надії…
І ми ждемо… Як прийде він…
Той син сіонської Марії…
Свидетельство о публикации №104122600925