Бачу зорi, небосхили

Бачу зорі, небосхили,
Почуттів сльозу гірку,
Камінні високі брили,
Навіть бачу дно в ставку.

Чую вітер, щось шепоче,
З ним я пісню заспіваю,
Ну, а потім – за півночі,
В сни твої я завітаю.

Принесу тобі гостинчик,
І його ніхто не має,
Це є сонечка промінчик,
Він в руках твоїх засяє.


Рецензии