Спяшаюся да цябе
Малюю тварыкі
Дыхаю парай
Праз цёплы шалік
Думаю пра цябе
Слізгаю па бліскучым лёдзе
Чорнымі ботамі
Пакідаю сляды
На празрыстай роўнядзі
Рукі ў кішэнях
Скачу праз чатыры лесвічкі
Цісну на кнопку
Гулкім рэхам – званок
Пералічваю гузікі
Спяшаюся да цябе
(23.12.2004)
Свидетельство о публикации №104122400676