Посвящение певице
Де одинички замість літер “ і ”
І часу плин не затримати ні на мить,
Надія все ж таки тремтить, бринить...
Миттєвості минулих наших днів,
А з ними звуки музики та спів
Рушають у майбутнє невідоме,
І лину до джерел пісень знайомих
Я в день Твого народження, Маріє!
16 июня 2004
Свидетельство о публикации №104121900629