думку скорботну гоню

Думку скорботну гоню
за околицю Граду старого.
тінню хай ходить всю ніч упродовж
щоб на ранок
сісти в трамвай,
що прямує на Ринкову Площу
Втілиться Тінь у химерного хлопця,
що буде так схожий на принца,
кОтрий загорнеться в лахи
на храмовій призьбі...
Що буде діяти
дивна дитина не світу оцього
в час коли юрби
затоплять впокорене Місто?
Бог один відає,
але не зверне увагу -
учні ж бо мають
хоч іноді
право
урок прогуляти...

©2004 Ingvar Olaffson


Рецензии
thanx!

575   07.02.2005 10:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.