Письмо в никуда

(Лист в нікуди)

Як стрінуться зорі, так стрінуться люди…
Як зійдуться двоє  і підуть в нікуди…
Туди, де не треба сліди їм ховати,
Бо жодна душа їх не стане шукати

Там воля  в обійми свої нас огорне
Там білою стане хмаронька чорна
Заплаче дощем і омиє долоні
Цієї землі, що родилась в полоні

Як стрінуться хмари, так стрінуться люди
Розвіється темрява вічної смути
Слова невгамовні блукають повсюди
Знайде адресата мій лист у нікуди.


Рецензии