Рызьмы-40

Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Writers’ Block – дом писателей

Unitas – unitaz

Loire – lawyer

Lotki – latkes – Aladin

Сэр – сыр – sir

Моль – moglie – mollusk

Goaleiter (governor of Goa)

Chronology – study of watches

Different places have different faces and phases

L’orangerie s’arrangera

Poached – pooched – empecher

Sin with сын
Le son de mon сын

Étouffer – to make tough

Curio-city

Salad-arity
Salad-in
Congested passages – толпы в Пассаже

A demain – ottoman

Penitence – a hard on

Heiresstocracy -- hairystocracy

Belles lettres – Bill’s letters

Ara-fat – Ara-thin


Рецензии