Ver-libros 3

Дощ малий за вікном і небо
Ледь підсвічено пурпуровим.
Дощ лиш стиха у шибку стука,
А вже геть розтривожив душу...
Мушу знову знайти себе.

- Десь там твій страх,
Де між стріх сховалися гнізда
Десь твій страх між акацій,
Що насіялися на цвинтарі...

- Він тримає твого листа
І ти боїшся будь-чого,
Що може змінити твоє життя.

Дощ бубонить асвальтом ледь-ледь
І вкотре замки з піску руйнує,
Ті піщані руїни, які були мрією,
Раз-пораз, полишаючи спокій і тлін ,
ти відроджуєш, наче вони чогось варті...

08.ХІІ 04.

©2004 Святослава Лученко


Рецензии