*** Офтмол, хвэйн аф дэр крирэ... на идише

Офтмол, х’вэйн аф дэр крирэ,
Элэhэй, х’штэй ба дэр тир,
Ба дэр тир фун майн гелибтэ.

Х’гей алэйн аф ди фаршнэйтэ гасн
Элэhэй, х’швим аф ди пасн,
Цу ди брэгн фун майн гелибтэ.

Офтмол, х’вэйн аф дэр крирэ,
Элэhэй, х’штэй ба дэр тир,
Бин их, машмоэс, эйнзам…


Рецензии