Безпечний ангел

Цей хлопчина був із тих,
Хто любить це життя,
Любить свято і веселий сміх,
Сили вітру відчуття.
Серед усіх був завжди своїм,
І, цілий світ обійма,
Ганяв свій байк, а не лімузин -
Таких, як він вже нема...

Гарно танцювати міг
У залі при свічках,
Та згадавши далечінь доріг,
Завжди мінявся на очах.
Що заробляв - зразу ж  тратив...
Кожен чекав вірний знак:
Мій друг братам давав команду,
Піднявши вгору кулак.

Крала розгортай,
О, Ангел!
В небо відлітай,
О, Ангел!
Ти один був найкращий із друзів моїх,
Мало таких серед нас,
В небо відлітай,
Безпечний Ангел!

Під важкий гітарний рок
Виходив за поріг,
На харлеї до ясних зірок
І небес домчати міг...
Він пропав. І ніхто не знав,
Куди тепер мчить його байк.
А волоцюга нам сказав,
Що він поїхав у рай...


Рецензии
Нехай літає про нас не забуває

Вася Прокопюк   31.12.2009 13:44     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.