Що говорять...

Що говорять про тебе люди -
(Киньте камінь, хто без гріха!)
Ти шукала кохання всюди,
Але доля така лиха...

Загадкова, стоїш над річкою,-
Вічний Бог, чи первісний змій,
І палають, палають свічкою
Почуття у душі твоїй.


Рецензии