Зимова мрiя

Туманом у крапельку лягла
Зима на стомлену душу.
Дмухнула морозом –
Погасила свічки.
Почнеться колись весна
Молодим березневим розділом,
Як птахи перелітають думки крізь віки.

Приголублю кохання на серці,
Буде битися сизокрилою пташкою.
Затримаю подих, наче триматиму ніжно
Снігову вічну райдугу у руці.
Нехай сніжить і морозить зима, обережно
Лякає скляні жовті вікна
Візерунком вночі.

1.12.2004


Рецензии