Помаранчевi свiтанки укр

Болотна бiло - синя мла холерною стiною,
Смердючою гнилою пеленою
На нашу землю лiзе-наступае
I все втопить у мороцi бажає.

I кличе на пiдмогу духiв i чортiв,
Напiвкалiк душi, iудистих людцiв,
Мерзенних карликiв у кепках-чохлорогах,
Рiй полуночникiв  плямистих кирзоногих,
Криваву зелень слiз сирiт голодних,
Зухвалий блиск бандитських авто модних,
Кiптяву териконових  суцвiть,
Тiнь Брюховецького, прийдешнюю з столiть,
Прибутки з братовбивчоi можливоi вiйни
Лють яничарiв, що без страху i вини.
Слiди дiяльностi паршивих чорних лисiв,
Що тiло України вкрили слиззю.
Пихатий гонор феодалiв i царькiв,
Тхорячу сутнiсть посiпак та гайдукiв.

I вже, здаеться, способу немає
Знайти рятунок вiд оцього зла.
Та сонце вигляне з-за риски небокраю,
Покажеться макiвка золота.
I млу, що лiзе в вiкна, трощить паркани i ганки
Розсiють помаранчевi свiтанки.


Рецензии
ТАК-ТАК-ТАК - говорил пулемётчик,
ТАК-ТАК-ТАК - застрочил пулемёт...

Что дальше? Что после первого сакзанного : "ТАК!"

Сережа Никакой   25.12.2004 01:10     Заявить о нарушении
как говорят в таких случаях "он не понял и не принял"

Платон Самогонов   24.02.2005 07:49   Заявить о нарушении
fuck! fuck! fuck!
Хохлы - упёртая нация, ни за что не признаются. что лоханулись и fuck!

Анкл Сэм   11.08.2005 18:36   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.