Апошн восеньск дзянёк бел
А беласнежныя сурвэткі
Ўжо разасланы… І пралог
Зімы напісаны… Ні кветкі…
Дзівосны залаты убор
Бяроз цьмянее развітальна…
А ветрык, мне наперакор,
Шапоча: “Ўсё не так фатальна…”
30.11.2004 г.
Свидетельство о публикации №104120100040
Дзякуй!
Татьяна Егоровна Полякова 30.10.2014 14:26 Заявить о нарушении