ти не питай мене тепер...

ти не питай мене тепер,
минуло більше, ніж два роки
тобою дихала, аж поки...
ти не питай мене тепер...

я віддала, що мала, мала небагато,
а може, забагато, - як хто зна,
можливо, то мені забракло снаги,
можливо. просто я була сама...

ти взяв усе - так має бути
як у Дідро, як у Шекспіра, у Дюма,
а я не сміла повернути
те, що сама в тебе взяла

єдине я у тебе вкрала...
коли востаннє ти пішов,
ти полишив не мене - нас обох,
а я нічого не сказала...

а я щаслива тим, що є
і він, маленький, підростає,
ти не питай мене тепер,
бо він не знає...


Рецензии