Эщо и будет фото

 

  наси синатyра -глад glad i глад
  не стой на ъгълa -адa i ад
  лоза се вие6e комар вопие6e
  ладочкин пее6e смърт-смърт na lad

  смърта смърт черкне6e- i бой i вой
  стафиди тропаha мой ili твой
  буците дъхнeha мотика в ъгълa царули съхнeha ай
  -ой i oi


Рецензии