Winter mood

Winter's come with snow and frost
It's getting colder.
And all the things I loved the most
Have gone as I got older.

Every tear I've cried away
Became an ice-drop.
And all the friends who crossed my way
Forever linger non-stop.

It's getting so cold
But still I can't forget the Sun.
I know it is my fault
And it's not at all so much fun.

Winter's taking off my mind
Resistance seems so vain.
And all the pain I've left behind
Is coming up my way.

I know it must just seem so hard
I feel so helpless.
But winter won't tear me apart
The spring will come to end this.

And now it's still getting so cold
But I still keep believing.
And though I know it's my fault
I'm sure I'll be forgiven.


Рецензии
Сис, ну почему так грустно всё у тебя? а?... хотя у меня тоже не веселее...=))

Хорошо хоть надежда на что-то лучшее ещё жива;)

Da Bad G.   16.12.2004 23:27     Заявить о нарушении
Привет!
Да не так уж и грустно. =) Просто не люблбю зиму. Холодно... Скорей бы весна уже! =))

respect,

Step-Child   17.12.2004 10:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.