Золото саду

Золото саду
по вінця наповнило душу.
сяду
спочить під айвою
воїном світла себе уявлю на хвилину
згине триклятая тінь над країною сонця
сон цей кошмарний,
що п’ялиться з синіх екранів
ранить варятів нехай,
що посіли на пагорбах
владу...
.....
грається Майя,
цим світом манірно
нірку пантрує
пухнастий котисько-гравець
хтось, кому ім'я Ніхто
в казино вже поставив на чорне
гра небезпечна -
на коні країна...
.......
Листя кружляє
Танок триває вічність
останній листок
доживе до весни -
ЦЕ безперечно...

©2004 Ingvar Olaffson


Рецензии