Все найкраще в тоб - це я
Все найкраще в тобі - це я.
Все найгірше в мені-це ти.
Поміж двох берегів ріка-
Де сама водоверть - це ми.
Ти - мій смуток, моя печаль.
Я для тебе -зоря в ночі.
Як займається новий день -
Виявляється навпаки.
Як долоня к долоні льне,
Як змикаються береги,
Я до тебе схилюсь в ночі
Ти до мене прийдеш ві сні...
* * *
Свидетельство о публикации №104111901513