Рызьмы-37
Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)
Kefir is made by kaffirs
Acupuncture – acute puncture
Boxer shorts rebellion
Buxom – winsome
Bread and Circassians – panem et circens (хлеба и зрелищ)
Slovaks – slow VAX
Mutually assured distraction
Acadian (Akkadian) Academy
Рыдактор (редактор)
Rediski March – марш Радецкого
Budge it (Budget)
Czeched and Slovaked
Stoned guest ("Каменный Гость" Пушкина)
Sartоrial elegance/eloquence
Panel #5 (perfume, Chanelle)
To a Chinaman: “Kaкaя сегодня пАгода?”
Cameradery – photogs’ union
To curry favor
Rear pansy – l’arriere pensеe
Pogoda – pagoda
Perduction of differences
Свидетельство о публикации №104111801455