Запитання для когось на неб...

Що ж для мене цей світ,
Коли життя чорно-білими
Смугами ляже на плечі?
Що для мене по колу цей біг,
Коли вічний полон –
Тільки спосіб уникнути волі?
Скільки років пройде,
доки ми зрозуміємо дотик
таємничості зір, долонь долі?
Багато часу спливе,
Нас розвіє смертності попіл,
Все минає, все повертається знов,
Сонце пише літописів повість.
16.11.04


Рецензии