но що да правиме със тез
те казаха на пълен глас
драсни два реда и за нас
все пак каква ли са порода
дали пък чак не от немрода
да биха- на самого бога
но той не слиза втори път
поне във тази грешна плът
четат четат четат през -рамо
та кликнат-ли и ги
из
няма
Свидетельство о публикации №104111700008