Солнце мое укр

               Сонце моє дай мені вогню
               Сонце моє я тебе кохаю
               Тучкі ага віднесить мене туди
               Де небув я ніколи і не буду ніколи
               
               Зрозумій мене дружина
               Дорогенька та едина
               Бо звязали мені крила
               Ці кляті хибні тварини
               
               Вони полонили мій розум
               Звязали мої почуття
               Алє я мрію о польоті
               Кожен день свого життя


Рецензии