Мне нравится укр

               Мені подобается коли мене обіймає
               прохолодний вітерець у літню спеку
               Мені подобаєтся посмішка гарної
               вродливої дівчини серед тисячі
                похмурих облич
               Мені подобаєтся валятися у травичкі
               та спостерігати як по небу пливуть
                білі курчаві хмаринки
               Мені подобаєтся дивитися в очі коханої
                якщо я розумію що вона відчуває 
                теж саме що і я
               Мені подобаєтся справжній український
               борщ якщо його приготували руки моеї рідної бабусі               


Рецензии