*** Мир войнэн цвишн гутс ун бэйз... на идише

Мир войнэн цвишн гутс ун  бэйз,
Цвишн хэйн ун роэ, цвишн калт ун hэйс...

С’из битэр аз ди хавэйрим мит дир зих шейдн,
Нор из гут вэн мир багегенэн зэй мит фрэйдн.
С’из битэрэр аз шейдн зих мит дир ди фрайнд,
Вэн ди ноэнтэ мэнчн цу дир вэрн дайнэ файнд.
С’из нох битэрэр вэн фрайндшафт умгебрахт,
Ун hэлфт нит а трэр, вэн ди фрайнд дих фарахтн


Рецензии